Bli en del av vårt team!

2016 grundades Uderm för att bli officiell distributör av mesoestetic i Sverige. Uderm ägs av hudläkare och medicine doktor Margareta Frohm Nilsson och och drivs tillsammans med ett team av CIDESCO diplomerade hudterapeuter och personal inom logistisk. Tack vare detta kan vi erbjuda högsta medicinska kompetens inom allt som berör huden.

Vi är ett mycket engagerat företag som tror på en god kontakt med våra samarbetspartners, att erbjuda kvalitativa utbildningar och dela med oss av vår kunskap om mesoestetic som märke, dess möjligheter och våra erfarenheter i skönhetsbranschen.

Vår personal håller sig ständigt uppdaterad tack vare regelbundna utbildningar digitalt och på plats i Barcelona, Spanien. Årligen bjuder vi ner ett utvalt antal kliniker som får utbildning på plats av mesoestetic och en rundtur laboratoriet.

Vi vill fortsätta stärka mesoestetic som varumärke och med insikt om att produkterna och behandlingarna ger resultat, för alla.

Varför vi tycker att du ska jobba med oss!

mesoestetic Pharma Group
mesoestetic Pharma Group är ett internationellt läkemedelsföretag inriktat på dermokosmetik och estetisk medicin. Med huvudkontor i Barcelona utvecklar och tillverkar mesoestetic extremt effektiva produkter och behandlingar som stöds av vetenskapliga studier, vars tillverkning och kontrollprocesser följer de striktaste standarderna inom läkemedelsindustrin. Varje år återinvesteras hela 40% av vinsten i forskning och utveckling. Tack vare effektiviteten hos sina produkter och över 30 års erfarenhet litar läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter på mesoestetic världen över.


Ledig tjänst – vi söker en entusiastisk och driven utesäljare till södra och västra regionerna av Sverige


Är du vår nya stjärna?

Vi söker en entusiastisk och driven utesäljare att ansluta sig till Uderm – officiell distributör av hudvårdsmärket mesoestetic® i Sverige

Som en framstående aktör inom branschen strävar vi alltid efter att ge våra kunder de bästa resultaten och den högsta kvaliteten på våra produkter och behandlingar.

Om företaget:

Uderm är officiell distributör av mesoestetic® i Sverige. 

Vi är ett mycket engagerat företag som tror på en god kontakt med våra återförsäljare – att erbjuda kvalitativa utbildningar och dela med oss av vår kunskap om mesoestetic® som märke, dess möjligheter och våra erfarenheter i hudvårdsbranschen. 

Vi vill fortsätta stärka mesoestetic® som varumärke och med insikt om att produkterna och behandlingarna ger resultat – för alla.

Vi brinner för att ge enastående service vid varje möte med kunder och återförsäljare. 

Med huvudkontor på Lidingö samt återförsäljare runt om i landet har vi blivit kända för vår kompetens, kvalitet och passion för hudvård.

Vår expansiva tillväxt och utveckling i Sverige öppnar nu upp möjligheten för en driven och kundfokuserad säljare att bli en del av vårt framgångsrika team.

Dina ansvarsområden:

 • Proaktivt utveckla och hantera relationer med såväl nya återförsäljare som befintliga
 • Bygga förtroendefulla relationer med nya och befintliga kunder
 • Säkerställa att våra återförsäljares förväntningar uppfylls

Kvalifikationer och erfarenheter:

 • Utbildad hudterapeut eller legitimerad sjuksköterska
 • Dokumenterad erfarenhet inom försäljning och kundrelationer
 • Förmåga att analysera och förstå återförsäljarens behov
 • God förmåga att bygga förtroendefulla relationer och skapa varaktiga kontakter
 • Utomordentlig kommunikations- och förhandlingsförmåga
 • Flexibilitet och förmåga att arbeta i en snabbt föränderlig miljö
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav
 • Du ska kunna arbeta ute på fältet med ansvar för södra och västra regionerna av Sverige (från Jönköping och nedåt)

Vi erbjuder:

 • En spännande och utmanande arbetsmiljö
 • Kontinuerlig utbildning och möjlighet att utvecklas inom företaget
 • En positiv och stödjande arbetsplatskultur med ett engagerat och professionellt team

Om du är redo att ansluta dig till oss och vara en del av vår framgång, skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV så snart som möjligt till margareta@uderm.se